Graag willen wij jou als bezoeker van onze website laten zien wie erbij ons de komende tijd zullen spreken. Door de Corona crisis en alle maatregelen die door de overheid opgelegd werden, moesten we via de livestream werken. Dit is tot vlak voor de vakantie periode ook zo geweest. Maar na een periode van nadenken en gebed, kwam ik tot besef dat God een andere kant op wilde gaan. Daarnaast hadden we ook een livestream met een studie over de “Tekenen der tijden”. Ook deze op toen tijdelijk stop gezet door persoonlijke omstandigheden. Maar we hopen dat we hiermee wel weer op een gegeven moment verder kunnen gaan. De livestream op de zondag zal naar het er nu uitziet niet meer verder gaan.

De oudere preken zijn nog steeds te volgen op onze Facebookpagina De Edele Olijfboom. Wanneer jij jezelf aanmeld als vriend op onze FB pagina, dan ontvang je een herinnering dat we live gaan. Ook hebben we een eigen pagina op YouTube, waar er een aantal preken op staan.

Hoe ziet de nabije toekomst eruit? Dat is wat wij op dit moment niet kunnen zeggen, maar dat dit iets is wat God zal duidelijk maken.