Kom in Zijn huis, dicht bij de Heer.

We willen een plek zijn waar jij mensen kan ontmoeten met dezelfde vragen als wij. Daarnaast willen we iedereen vertellen wie God is en wie jij mag zijn en bent in Zijn ogen. En dat doen we door onze preken te spiegelen aan de zaken die spelen in Nederland en de wereld. Wij willen iedereen vertellen wie God is, maar dit ook laten zien.

Hij

God is onze Vader, daar kunnen we niet omheen en Hij zorgt goed voor zijn kinderen.

Wij

Wij zijn een gemeente waar je God kunt en mag ervaren. Een gemeente waarin de werken en de vruchten van de Heilige Geest aanwezig zijn.

Jij

Kom in gesprek en ervaar de warmte van onze gemeente. Word opgebouwd en groei in geloof.

Wij geloven

Wij geloven in de Levende en Waarachtige God. Deze levende God is de schepper van de wereld en alles wat erop leeft. De mens is de kroon op de schepping en wij zijn gemaakt naar Zijn evenbeeld. God wil een relatie aangaan met jou en mij en door het werk van Zijn Zoon Jezus Christus aan het kruis, zijn wij vrijgekocht van onze schuld en zonden.En wij geloven dat dit voor iedereen is weggelegd, die God in zijn of haar leven wil toelaten.

Hou van God. Hou van Mensen. God houdt van jou.

Onze leiders

Onze gemeente wordt ondertussen al jaren geleid door Erwin en Dineke Beerman.

Matt

Erwin

Hallo ik ben Erwin en mag deze gemeente voorgaan. Daarnaast heb ik de financiën onder mijn hoede, maar aan de andere kant ben ik ook een manusje van alles.
Ik ben getrouwd met Dineke en we hebben al veel met God mee mogen maken.

Als leider ben ik al een lange tijd betrokken bij deze gemeente. En daarnaast vind ik het heerlijk om in de Bijbel te spitten en zaken te onderzoeken ook op archeologisch gebied wat betreft de Bijbelse geschiedenis. En het geven van Bijbelstudies en preken vind ik uitdagend.

Mark

Dineke

Hallo mijn naam is Dineke en getrouwd met Erwin en we hebben 4 dochters, die inmiddels al het huis uit zijn. Ik vind het heerlijk om de gemeente voor te gaan in aanbidding en praise en daarnaast heb ik de kinderen onder mijn verantwoording.

Ik ben erg creatief en hou van het organiseren van diverse manieren om als gemeente met elkaar te eten.
Daarnaast mag ik ook de gemeente samen met mijn man leiden.

Wil je samen met ons God aanbidden?

Ben je zoekende, bezoek dan eens een keer onze gemeente en dan kan je kijken of ook daar mensen zijn met dezelfde levensvragen, verwachtingen, problemen of andere zaken, die jij ook hebt. Het is goed om met elkaar na te denken, met elkaar te praten en luisteren.

Dus wees welkom, wanneer mogen we je begroeten?